Ahad, 26 Mac 2017

KECUBUNG PUTERI KAMARIAH


































































Kecubung Puteri Kamariah aslinya dari Puteri Kamariah di dalam perolehan lepas 180 Biji Permata , Alhamdulillah terima kasih Allah


Puteri Kamariah adalah Puteri No1 Tercantik di dalam bunian kawasan semenanjung. Depa pun ada Undian juga kalau nak tau. Kedua ialah Puteri Balqis dan ketika ialah Puteri Mayang Mengurai. Ini kelas atas darat..kalau laut lain, tok x berapa campur sangat dengan hal hal kerajaan laut. nak lawa ka nak huduh ka, tu depa punya hal. 

Puteri Kamariah menetap di Gunung Linggiu ( Air Terjun Kota Tinggi ) dan memerintah bersama seorang penghulu 

99.99% Pemberian beliau berupa kecubung seperti ini, minat sungguh dia dengan benda ni . 

Ia untuk kewibawaan tinggi insyallah 

Kalau nak isi benda lain sila maklumkan tok dan kos upah masih sama yakni RM 50 1 jenis.


Batu ini elok di pakai sebagai Loket, Cincin Atau Gelang tangan. Tak sesuai di simpan macam tu sahaja. 


Kod Produk : KPK 27217
Bentuk : Kecubung Puteri Kamariah
MAHAR : RM 40















GELIGA ULAR TEDUNG KUNING S3















































Siri 3 dari Ular Yang sama namun kelihatan jenis batunya sedikit berbeza. 


Mustika Ular Tedung Kuning yang mempunyai kelebihan penarikan Kekayaan dan kekuatan energy alami sekeliling....

Menarik kekayaan dari segenap penjuru dengan izin Allah SWT

Barang Alami tanpa isian

Mempermudahkan urusan dunia , baik kerja atau bisnes dengan izin Allah SWT

Kerezekian 6 penjuru

Dan kelebihan lain yang tak mampu tok nyatakan semua, bagus anda merasainya sendiri baru ada kejutan insyallah 


Antara item terbaik tok ada dan ingin di maharkan, jangan tanya kenapa tok nak jual.. sebab tok penjual. Bukan penyimpan . 

Jenis ini mampu tok maharkan lebih murah kerana nak kata Rare batunya, tak lah rare sangat, bagi tok lah, kalau newbie, tok tau drg akan terbeliak biji mata..Otai boleh menelan air liur


Kod Produk : MUSTIKA U 14217
Bentuk : Geliga Ular Tedung Kuning
MAHAR : Rm 3k

MAHAR MUSIM GAWAT : 
RM 300 / $ 69.80













SARUNG KOTAK ROKOK KAYU SAGA



















































Sarung Rokok Kayu Saga Merah 

Alhamdulillah buatan asli dari kazen tok di Kampung. Tok Hanya membantunya meniaga sahaja.. membantu anak yatim itu berkah, hasil tangan mereka juga berkah.. Jadi sama sama kita memberi ruang kepada beliau, insyallah semoga doanya kepada kita di makbolkan. 


Kod Produk : SKR 4317
Bentuk : Sarung Rokok
Kuantiti : 4 Unit
MAHAR : 60 Mlr