Isnin, 20 November 2017

JEMALA ULAR TEDUNG HITAM














































Barang LIMITED EDITION

Semua sedia maklom Ayah membela ular sekarang, tapi bukan tedung selar, kegilaan membela ular untuk ayah baru sampai ke tahap level ular Katang Tebu, itu pun sebab ada gunanya... ada laaa... kalau tedung pun ada gunanya, baik bisanya, kulit salinnya atau memeliharanya. tapi tahap ayah masih gerun nak bela ular Tedung Selar.. Pak Guru Pok Der ular di sini saja yang berani membelanya.. Tok belum habis belajar dengan dia lagi nih.. kena ulang lagi ke rumahnya. Tapi Pok Der ular memaklumkan dia sendiri memakain Teras Gamunggal, memang ular akan jadi keras macam ais, tak bergerak walau seinci. 

Ini ialah Jemala Ular Selar yang duduknya di atas kepala Tedung Selar. Kegunaannya yang di maklumkan ialah menundukkan manusia, menundukkan ular dan mentawarkan kesan patukan mungkin kerana bahan organik yang ada di dalam batu ini dan terbentuknya batu ini. Semuanya pasti ada alasan lojikal dan fakta yang lojikal HANYA mereka yang berilmu di dalam hal hal ini. 

Ni ayah sedang menunggu ular katang tebu ( Teri masak: kembar Katang Tebu ) dan ular Rusuk Kerbau... Bagaimana Rupa ular Rusuk Kerbau dan Teri masak?... Bawah Gambarnya



ULAR TERI MASAK







ULAR RUSUK KERBAU


Ini ialah Hobi baru ayah dan ayah ada beberapa tujuan lain selain mendapatkan khasiatnya... ini janji ayah, selepas ini musuh musuh ayah yang suka sangat berloyar buruk, ayah bawak sekali anak anak ayah ni untuk berdepan dengan mereka, kalau masuk wad pun, kes kena patuk ular... bagus ni untuk mengajar dan habuan memberi pengajaran. Setiap benda Allah cipta itu ada kegunaannya... kalau anjing penjaga rumah, ular pula pembinasa musuh yang ampuh dan tangkas haha, betul tak?.

Ular ular ayah di bawa ke mana sahaja ayah pergi, di dalam kenderaan ayah sekarang dan di badan serta leher ayah ( dalam baju dan leher ) ada 2 ekor ular... 



Satunya mexican black King Snake 






Duanya Garter Snake





Dua ekor ini memang sentiasa ada di badan ayah kecuali time solat, mandi dan tidur, nahu masa makan pun dorang ada, pegi pasar, pegi mall, pegi hotel, pegi jalan jalan... ada di badan, cuma org tak perasan.. selepas ni ular teris masak @ katang tebu pula akan duduk dalam baju dan ular Garter tu akan duduk di rumah.. yang tu padan la kalau kena spital mau mau 2 minggu, kalau lambat..koma. 

Ada cara menjinakkan ular , seperti mana kata Pok da, nak pegang ular badan tak boleh kosong, dia sendiri memakai cincin Teras Gamunggal, katanya lagi apa khasiat Allah beri pada sepohon kayu.. kita guna, jangan jadi bodoh sombong dengan Allah, khuatir binasa dek patukan ular. Itu baru guru ular, belum guru lain yang menyebut tentang kelebihan batu dan mustika. Cari sendiri lah dan perhati sendiri baru nak percaya. 

Ayah juga ada ular Sawa, sawa Burma albino sepanjang 2 meter, Ular tikus sepanjang 2 meter... ada gambarnya ayah masukkan dalam facebook...semua ini ialah koleksi dalam masa 1 bulan.. 1 bulan 5 ekor.. 2 bulan 10, 3 bulan?.. setahun?.... serius ke ni... ayah ni.. kalau dah minat, silap haribulan, 1 rumah penuh dengan dia saja tau.



Ok, silakan


Kod Produk : JULARTED 191117
Bentuk : Jemala Ular
MAHAR : RM 210.99


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540














GELIGA PANGLIMA HARIMAU














































































Geliga Harimau Panglima Setia Megat Alam Yang Tok perolehi dari dirinya sendiri ini di gunakan di dalam pertempuran, peperangan, penggerun musuh, penggerun Jin dan makhluk Halus , Penaik semangat diri, Membantu pesakit lemah semangat atau di ganggu 

Nasihat Tok pakai pada diri sendiri ketika berubat orang sahaja, tak perlulah di bagi kepada pesakit, kang pesakit tu campak ke luar tingkap saja je hahaha.. nak mencarinya celah rumput dah 1 hal pula kang.....

Panglima Setia Megat Alam Adalah nama gelaran dan hampir sama gelaran di semua kerajaan alam Bunian, sama la dengan gelaran di alam kita  ni, Dato Dato Paduka apa semua tu. Mereka sendiri punya nama mereka sendiri di dalam kehidupan seharian mereka. 

Panglima ini mempunyai seekor harimau bagi mengiringinya di dalam peperangan di alam sana, Kalau tok nak ceritakan ciri ciri harimau ni kang ada jugak kang yang kata tok terpengaruh filem filem hahaha... susahhhhhhh....

Ok baik baik, apa pun kita berbalik kepada khasiat geliga ini sahaja.. tok x jau bercerita macam dulu, nanti ada pulak yang menjadi obses , tok kalau boleh nak didik masyarakat agar masih di jalan manusia tapi dalam masa yang sama melayakkan diri untuk merasa memakai barang barang macam ni.... takkan nak bagi freemason je pakai benda benda berkuasa macam ni utk menindas kita... Batu?.. Allah cipta Kowt... takkan Allah cipta utk kegunaan orang bukan islam dan di gunakan pula untuk menindas org islam...cuma masalahnya..org kita yang tak faham dan tak nak menerima Kejadian ciptaan Allah Yang Lainnya... Kita mudah lupa.


Ok lah, tok persembahkan kepada anda Item King Hyper rare hari ini ..... Ayah kata nak pencen dah tu... nasihat tok... belum masanya ayah pencen daa... insyallah dalam tahun ni banyak item best best akan keluar di dalam pelbagai gabungan sumber.... dari serata ceruk kg, ceruk negeri , negara .... tok sedang buat usahasama dengan agen agen mistik sedunia antaranya di Istanbul kita dah ada, di Aussie kita dah ada, Di India Kita Dah ada, Di Thailand Kita dah ada....  Yang buat lambat cuma, negotiate harga sahaja..... dan permasalahan dalam berspeaking...

Item ini di simpan di dalam timbunan beras jika tak pakai, nasihat tok, pakailah buat cincin dan bagi wanita, pakailah ia buat kalung. Insyallah


Kod Produk : G.MAULA 191117
Bentuk : Geliga Harimau Panglima Bunian
MAHAR SATU SATU :RM 150

BORONG SEMUA
RM 500



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540






GELIGA ULAR CHINTA MANI (GUCHMANI)





























Datang lagi GUCHMANI edisi 1 yang amat lajen dan berpengaruh... dan tok pun tak perlu bebel panjang sangat, yang mana yang tau, silakan.. yang tatau terpinga pingalah.... ( kalau nak tau kelebihannya tu kena tgk posting lama )



Kod Produk : GUCHMANI 191117
Bentuk : G.Ular cinta mani
MAHAR : RM 500


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540